teisipäev, 29. juuni 2010

Üks tõke valmis!

Sain ühe tõkke valmis. U. 90 cm kõrgune, tegin nii, et kolm kõrgust on: 30, 50 ja 65 cm. Sofi hüppab ilusasti ka viimast. Tegin siis tavalist tu, hopp, tu trenni. Täitsa kena oli. Tõkkel ikka väike miinus on - natukene viltused toesed ja siis peab seda niimoodi edasi-tagasi sõeluma, et ikka pulk hoiaks. Pulk maksis 6,50.-, kuskilt ehituspoest ja tegelikult polegi pulk, vaid lilletoes!:) Aga ülihästi sobib ja väga ilus roheline on, selline ümar ka. Küll on ikka hea, et vanematega poodi läksin:).
Kuidagi on mingi agilityhullus mulle peale tulnud. Ehk ongi koerale hea, sest nüüd üritan end laisa omanikuga koeraga iga päev välja ajada. Ehk üleeile sõitsin emaga rattaga mööda metsa ja siis jõudsime järveni, kus nägime pisiparte! Nunnud karvapallid! Kuna tundsin niii puudust enda kaamerast, et hetke jäädvustada, lähen homme uuesti kaameraga. Ja nagu alati, siis ka rattaga. Niiet, homme ootab ees Sofit suhteliselt pikk sõit, natukene puu küljes istumine, et ma saaksin pardikesi toita ja pildistada, siis jalutuskäik ja veel sõit tagasi kaa:). Tahan teda pärast näha:D.
Täna oli ÜLIpalav, mis tähendas, et agilitys läks ja ei läinud. Sofi on igavene kloun ja nagu ikka, kui perenaine näitab valesti poomile, siis otse poomi kõrval olev tunnel on õige tee, aga Sofi viis on tunnelist üle hüpata! That's what makes me love her:).

A&S

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar