esmaspäev, 26. september 2011

AG, 26.09

Peale tervet päeva Jumalatele võimlemist (või siis Huntidele), kange rebasemeigi kandmist, sinepiga hammaste pesemist, ketšupiga üle kallatud sibula söömist, ämbritega kooliasjade transportimist ja söögivahetunnil vaid nugadega söömist (jah, see on see imeline ja lahe rebaste ristimine!) oli väga fun Sofiga õhtul trenni minna :).
Sofi oli täna üllatavalt tubli. Nüüd, kus meil kaks kiiret koera trennis ees vuhisevad (BC Aki ja Airedale Fanny) pingutab Sofi nähtavalt rohkem. Varem tegin ta rihmast lahti ja ta löntsis mul järel, täna aga jooksis kohe rajale ja vaatas vaid, mida saaks teha :).
Slaalom:
Oi, hakkab tulema!
Tõkked:
Peaks kodus tegema hüppetehnikat - nt 3x 65 cm lühikeste vahedega ja nii kuskil nädalas korra ja veel füüsilist juurde lisama, sest väsib liiga kergesti ja ajab isegi midi tõkkeid maha. Muidu korralik.
A:
Väga ilus ja kontakt jooksev.
Poom:
Täna said ka kõik kontaktid võetud. Rahustav ššš häälik on Sofil siiski meeles ja võttis enda tuurid poomi lõpus maha.
Tunnelid:
Ilus-ilus-ilus! Ise tegin ühte tunnelisse saatmisel ikka päris palju vigu.
Kiik:
Ai, kurjam, ma ju hüüdsin oota koerale... Ikka jooksis teine nagu poomile ja lendas kolinal koos kiiguga maha. Peale seda jäi jälle poole peal seisma ja muutus ettevaatlikuks. Õnneks kartma ei hakanud.
Rõngas:
Niu-niu, millal tulevad Eestisse break-away rõngad? Sofi lendas esimene kord kõhuga rõngasse tugevalt sisse, õnneks siiski ka välja. Teine kord oli ilus. Väga õnneks mingeid vigastusi sellest ei tulnud (nagu olen aru saanud on Sofi valuväli väga kõrge (peale puremishaavade saamist oli loom ülisuper tujus, no anna olla, eks) ja vigastused pole üldjuhul kerged tulema, ptui-ptui-ptui!).

Sofi paistis tänast trenni nautivat ja ohoo, ise pidin ka täitsa kiiresti vurama. Mitte nii kiiresti, kui Monaga küll...:P

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar