reede, 14. oktoober 2011

Justkui teine koer

Pole üliammu kirjutanud. Täpselt nii palju, et vahepeal oleme teinud 2 KK/AG trenni (treeneri käe all) ja Sofi on paljaks aetud.
Alustan siis viimasest. See tähendas nagu alati, et Sofi muutub ja mitte vaid väliselt, vaid just sisemiselt. Nüüd on ta täiesti 101% super iseloomuga musimuki, pole paremat minu jaoks kuskil! Nii aktiivne, samas kuulekas ja vahva habemik, kes vaid nunnutamist ja tegelemist tahaks (ja oi, kui fun on mängida ja joosta nagu loll ringi!). No nii mõnus on, et kohe väga naudime mõlemad karvutut aega. Pluss see tähendab täiesti 0 karvaajamist kuskil 2 kuuks jälle :). Loodan, et rõõmus tuju on kaua üleval :P. (Täna tegime jooksvaid kontakte ja esimest korda tundus, et Sof mõikab ja päris kiire oli (küll aeglustus lõpus, aga ei soovigi super jooksukontakti)).

AG'd on siis kaks olnud. Eelmine nädal oli Sof suur rõõmurull ja kiire ja väga tubli koer. Tal tundus kohe eriti lõbus olevat:D. Kõik takistused olid vist okeid.
See nädal tegime treenerita, seega sain panna Sofile 60 cm tõkkeid, mida kartsin, et ta hakkab palju maha ajama. lendas vaid 2 korda trenni jooksul! Ja kuna olid huvitavad rajad (nt A alt läks tunnel - Sofi siis läks üle A ja saatsin kohe tunnelisse), avastasin, et Sof on ikka väga kogenud ja kergesti juhitav ning täielik rõõm joosta temaga, kui ta tahab :). Sellega seoses on ka vahva uudis - 22.oktoober läheme agility eksamile! Hüpperada & agilityrada A1's + ise jooksen veel ühe mukiga, muahahahaa. Küll A0's, aga ülipõnev ja ei jõua ära oodata!

KK. WOW! Eelmine kord oli täiesti S-U-P-E-R!! Kui üleelmine kord ajas Sofi kõik seisa-istu-lama sassi, mõtlesin seda mitte puutuda, sest tean ise ka kooliga seoses, et vahel on lihtsalt rohkem kahju asja, millest aru ei saa, tuupida, kui lihtsalt pausi pidada. Tuli välja, et see oli tark otsus, sest lisaks ilusale kõrvalkõnnile, eseme hoidmisele, kohale minemisele, tegi Sofi ka kõik liikumiselt käsklused 100% korrektselt ja super ilus oli! Kõik oli tõesti väga kena.

Ja eks me siis naudi pallimänge ja jalutuskäike ja kitsede vahtimist :P

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar