pühapäev, 11. september 2011

KK trenn, 11.09

Kõrvalkõnd:
Alguses ei saa vedama, pärast ei saa pidama. Seekord tegime pikalt, kuskil 4 ringi ümber meie platsi (1 ring 70 m?), kõik korrad tõkkega. Tõket võttes oli aeglane kuidagi ja esimesed kaks ringi oli küll kõrval, aga kontakti polnud. Edasi ok, kui hakkasin premeerima silma vaatamist. Jooksmisel sooviks rohkem kiirust.
Pöörded:
Väga head.
Istuma, lamama ja seisma jäämine liikumiselt:
Tubli tüdruk! Istumisel kohe istus ja ei pidanud kordagi hoogu maha võtma. Seisa oli ka super. Lamas väga aeglaselt, nagu kombeks ja ikka siia tulekud teise käsu peale. Seekord nagu kuulis esimest käsku, aga kahtles, korra tõmbas ette keha ja pea, aga jäi ikka lamama. Korduskäsu peale tuli.
Kohale minek:
No, misasja?! Ei oska enam. Alguses hakkas minema, aga jäi teist koera, kes oli kuskil 2 m eemal vahtima ja kaotas järje ära, kuhu jooksma pidi. Jäi siis koti ja minu vahele lamama ja korralikku minekut täna polnudki. Trenni lõpus jätsin maiuse kotile ja lasin tal joosta sinna. Miskipärast venis.
Hoidmine ja mäng:
Alguses üldse ei tahtnud mängida, aga pärast nagu tuli. Jooksis täitsa järgi ja tõi minuni, muidugi istumiseta. See talle veel pähe ei mahu, et kui asi suus, peab istuma. Kui käsin istuda ja eset hoida ka (kui Sof peaks juhuslikult seisma), siis viskab eseme maha ja istub. Samas tõket ületab ka koos apportiga... Hmm. Hoidis kenasti ka siis, kui kolm sammu taha astusin.
Inimrühm:
Kaugel välisringis, siseringis magas. Istus ilusasti.
Püsilamamine:
Väga hea. Hoidis pead maas enamik ajast.

Hakkangi nii vist ülevaateid pidama ja nt kuu lõpus kokkuvõtteid tegema, et asjad kenasti hakkaks sujuma. Selleks tuleb ju vead üles otsida ja seda soosivad halvad trennid :).
Loodaks nüüd 7-9 kuuga apporti kenasti okeiks saada ja aastavahetusel paugukaid osta, et harjutada pauku ja ehk kevadel KK-2 proovida. Kaua ikka muneme, eks :)).

Üritan treenimise tõsiselt kätte võtta. Tahaks õpetada/tagasi saada:
  • Seda, et asjade varastamine ei ole tolereeritav!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Teeks trenne väljaspool kodu erinevates kohtades, et töötaks ükskõik mis olukorras.
  • Siia tulemine oleks 1se käsuga
  • Apport oleks selge ja korrektne
  • Pauk ei oleks väga suur probleem
  • Sofi võiks ka osata häbeneda ja ühte tagajalga üleval hoida :)
Muus osas peab preili (või peaks ütlema proua?) alla võtma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar