laupäev, 10. september 2011

2&9 erika tulemus

Kohtunik: Julia Aiditiene

Sofi: CH SP2/2, PE 2/3

Kirjeldus: 5 years old champion bitch, beautiful head, needs more temperament, excellent topline, deep chest, harsh coat, moves narrow in front and back.

5-aastane tšempion emane, ilus pea, vajab rohkem temperamenti, suurepärane ülaliin, sügav rind, karm karv, liigub kitsalt eest ja taga.

Kõik tulemused:
Isased jun:
Darian - Jun sert, TPJ, PI-2 (Sofi sugulane)
Isased ava:
Beard's Ghost Ten-Strike - SERT, PI-1, VSP (Sofi poolvend)
Emased noorte:
Destiny - SERT, PE-3 (Sofi sugulane)
Emased CH:
Beard's Ghost Smiles Of Fortune - PE-2
Trels Yusta Prevoshodnaya - Pe-1, TP

Kommentaarid:
Saime enne paduka osaliseks ja ringis oli rohi märg ja sopane kohati. Sofi pole kunagi eriline märja fänn olnud, seega lisaks tavaliselt aeglasele liikumisele oli ta veel eriti aeglane. Seisis ilusti, sellega rahul ja no tegelikult käitus ringis väga hästi. Ainuke asi oli see, et hambaid vaadates tõmbas tagasi. Kohtunik reastas täna koeri liikumise ja iseloomu järgi. Eks järgmine kord tean Sofi vähemalt korra galoppi tõmmata, et ta ei tunduks liiga surnud või kuulekas :D. Muu osas ka see, et tagant on Sofi liikumine küll veidi kitsas, aga eest on see täiesti OK.


Muu:
Kuigi tulime tagasi tühjade kätega, olen näitusekorralduses üpris pettunud. Alustades viimase minuti koha ja kohtuniku muutusest (oleks siis vaid üks), lõpetades sellega, et tegelikult suure raha eest ei saanud tavaringides asjalikke rosette, TP oma nägin lähedalt ja see jättis isetehtud mulje :D. VSP oli kuidagi eriti hele. Ei valeta, kui ütlen, et ootasin rohkem. Seekord jäi tunne, et kogu tavaringide raha läks bokserite erikale, kus olid võimsad karikad esimesele neljale (nagu konkreetse tõu erikatel ikka kombeks). Mage tunne jäi. Ah, see ka veel, et inimesed, jätke suitsetamine maha!! Oleks täna nagu tossupilve sees elanud (tänaval, regades, seakõrvu ostes, fuhh).


Siiski... Süües kasvab isu :). Sofi sai veebruari rahvusvahelisele regatud ja vaatame, mis soomlanna temast arvab. Täna saime lahketelt soomlastelt, kes varju andsid igatahes kiidusõnu Sofi karva kohta.
Eile tegin temaga 8 pulgalist slaalomit ja Sof oli ülitubli ja kiire, nii uhke ta üle :).


Augustis. Pildi autor Raili Laani.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar