neljapäev, 8. september 2011

Näituseks valmis

Selline kiire post - Sofi käis täna pügalas ja sai ilusa trimmi peale. Eks kiita on ju tore ja siis ma ütlengi, et Sof on ikka üliilus koer :D. Tuleb välja, et meie konkurendid ongi Kelly ja siis ülejäänud olevat Sofi sugulased, kui vene keelest õigesti aru sain. Pügama viies nägime ka isase ava ära (ka sugulane), kes oli ülikena, seega meie TP jaht sai väikese põntsu, aga eks kõik ju ole kohtuniku käes, teinekord ei saa me isegi roosat linti.
Eile käis Sofiloom koertekas. Tal oli seal väga lõbus, kuna koeri oli väga-väga palju ja ta sai seal kutsikaid karjatada :D.

Ei tea küll kuidas läheb laupäev, aga kui järgmine aasta vähegi viitsimist ja motivatsiooni on, siis mõtlesin, et läheks enda 3 cacibit jahtima kuskile ja et ehk saaks ka Venemaal käidud ja vb LV CH tiitli (ehk siis ka BALT CH) kätte saadud. Aga need vaid plaanid.

Aa ja siis Sofi nägi ja tundis eile siili ka ära. Okkaline oli meie aias enda peata konna matsutamas ja Sofi mõtles, et nuusutab teda veidike - see muidugi kõige meeldivamat emotsiooni ei tekitanud :D.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar