kolmapäev, 14. september 2011

AG 12.09

Võrreldes kõigi eelmiste septembri trennidega, oli Sofi kiire, aga enda maximumi pole ta siiski juba kuskil aprillist kasutanud. Trennikaaslasteks Airedale Fanny, Gordon Carron, BC Aki.

Kontaktpinnad:
Praktiliselt kõik poomi lõpukontaktid üle, aga muidu kiire poom. Kiik oli väga hea, jooksis kiiresti peale, karjusin oota, jäi kohe seisma ja ise sain edasi joosta. Kutsumise peale tuli kohe jooksuga. A oli ilus, kuigi 2 korda jooksis mööda ja ei jälginud. Kontaktid ok.

Slaalom:
Nonii, 12 pulka. Tubli koer, vajab lihvi. Oli trenni lõpus slall, seega aeglasem, kui sooviks.

Tõkked:
45 cm ja okser, lendas üks pulk vist vaid korra. Väga head pöörded, korra ütles Sirje, et enam kitsamalt vist ei saagi tagasi pöörata :). Loodan, et saan julguse kokku ja hakkan neid võtteid ka võistlustel kasutama, sest praegu väike hirm, et väikse kaarega tõmbab maha tõkke. Pikkus korras.
Tunnelid ja kott:
Loom jooksis! Ja täitsa kiiresti, va ühes tunnelis, kus munes. Muidu hea.

Laud:
Ei puuduta küll seda trenni, aga eelmine trenn oli nii vinge teha nii, et Sofi lendas täie hooga sinna peale, slaidis keskele, ma ütlesin enne maandumist rangelt "koht" ja jooksin ka kuskil 5-10 m edasi ja ta püsis :)).

Nii meeldiv olla trennides, mida Sofi naudib. Ta on küll aeglane, aga kohe näen ära, kui sära silmis ja naeratus habemes :). Seda ka tal see trenn oli!


Vana slall. Pilt: Raili Laani

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar