teisipäev, 2. august 2011

Uudiseid

Oleme tegelikult parajalt palju ära teinud peale viimast postitust.
Esiteks hakkas Sofil puhkus:D. Nimelt augustis jätame agility vahele, kuna palav on, see on ilmselgelt väga karvasele Sofile piin ja pealegi treenime BHks, kus Sofi kirjas on (26-28.aug., täpselt mis päeval ei tea veel).
Samas kuna agility võistlus tuuakse 13. augustil koju kätte (kodule ikka väga lähedal ja seekord ei pea autojuhtigi kiusama), siis oleme sinna minejad. Kuigi vaatamata sellele, et Sofi slaalom ei olegi slaalom, aga nojah :D.
Ise tegin siis lume all palju kannatada saanud barjääri korda ja Sofile katkise tõkke asemel kaks uut ning poomiplangu. Üritan teda kontakte jooksma õpetada :). Hetkel Sofi küll traavib planku (noh, ainult korra trenni ka teinud), aga teeb seda vähemalt lõpuni. Kui nüüd kiirus ka saada :P... A jääb tal arvatavasti nii, nagu on, kuna pole võimalik seda ümber õpetada.
Neljapäev/reede on meil sõit igatahes pügalasse, lõpuks! Palju küll ei saa maha võtta, aga mingitki leevendust koerale.
Eile käisime Kristini ja Monaga jalutamas. Jalutuskäik ise tundus väga lühike ja juttu oleks veel kauemaks jätkunud, aga tohoh, lausa 3 lühikest tundi tiirutasime metsa ja tänavate vahelt:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar