teisipäev, 16. august 2011

BH 'peaproov' Articuse platsil

Täna saime tänu Reginale Articuse platsile kell 19.00 BH trenni tegema. Kohal olid peale sealsete trenniliste ka Robi ning Kenzo. Alguses oli Sofi küll väga hajevil, nuuskis ringi ja vahtis konni, aga kui hakkasime töötama, siis Sofi muutus täitsa tubliks. Preemiat hoidsin miinimumi peal (kuigi Sofi mängis VÕÕRAL platsil, juhhu!). Kõrvalkõnd rihma ja rihmata oli küll OK asendiga, aga totaalselt kontaktitu ja rihmata pööretel arvas Sofi, et peab seisma jääma, kuna ma olen seda nii palju harjutanud... Seega seal vaja maiusega asju paremaks muuta. Muidu oli siis kõrvalkõnd OK, aga mitte midagi vaimustavat.
Edasi tuli istumine, hoidsin siis hinge kinni ja andsin talle väga range 'iisTU' ja guess what! Plika istuski ja kiiresti!! Rohkem ma seda ei torkinud, püsivus oli hea.
Lama tuli ka välja, aga nojah, Sofi vist ei kuulegi kui ma kogu jõust röögin siia või siis usutavam on see, et ta ei keskendu (ja kui ta keskendub muule, nt hiirte tagaajaminevm, siis on tal totaalne blokk muule maailmale). Lõpuks käsu nr 8 peale kappas ta väga rõõmsalt minuni, kõrvale tulemine oli OK.
Püsilamamise kohta pole midagi öelda, arvatata oli, et tõuseb, kui Kennu teda mängima kutsub :D. Kuid ülejäänud trenn oli super püsimine, ka siis, kui varjes istusime :D.
8 inimrühmas oli siseringis hea, välisringis halb ja no kui tuttavad näod seisavad, siis tuleb ju maiust nuiama minna :D.
Kokkuvõttes jään rahule, nüüd reedel teeks talle siia harjutusi ja veel istut ning kõrvale tulekut ja ka rihmata pöördeid ja ongi kõik. Ülejäänud on Sofi käppades :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar