kolmapäev, 10. august 2011

Koertekool

Pole ammu kirjutanud... T'äna käisime koertekoolis jälle. No kahjuks, miski ime pärast ei istu Sofi ikka veel liikumiselt :(. Justkui tuul puhus kõrvadest läbi ja viis tarkuse kaasa. Olen tõsiselt närvis juba BH pärast, kas saab kunagi ühe võistluse maha peetud ka failimata...? :(( Väga jube... Seega nüüd pean see nädal nipet-näpetama, et järgmine teisipäev oleks vigu minimaalselt Articuse platsil BH kava läbi tehes. Kui seal läheb ka halvasti, siis ongi vast kõik. Enam trenni talle teha ei taha, vajab puhkust. Täna olid probleemid siia tuleku, kõrvale tuleku ja siis istumisega liikumiselt.
Üleüldse oli Sofi trennis koguaeg kuskil 'ära', raske oli tal keskenduda. Proovin trenni teha ülehomme või pühapäev platsil, kodu lähedal. Laupäev ju agility võistlus juba (kusjuures see oli kogu BH'ga meelest läinud ja ma pikka aega mõtlesin, et mis ma laupäeval tegema ikka pidin).

Koduaias on plika täitsa tragi olnud ja oleme vist jooksvad kontaktid plangul okeiks saanud. Läbi hea sõbra, targeti. Eks näis kas jätkan ka trenniga, kui võistluse maha peame või jääb see ootele.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar