laupäev, 13. august 2011

AG võistlus 13.08

Hmm, see on vist Sofi selle aasta viimane võistlus, kuna uueks aastaks loodan, et slaalom on selge. Mis ma ikka oskan kosta - 0'e niipea oodata ei saa, kui üldse võib unistada A2'te jõudmisest.

Rajad olid väga kerged, kohtunik Marianne Fernström määras kiiruseks 2,9 m/s - kõik tundus väga tore ja kerge. Tegelikult sain aru küll, et Sofil jälle imelik tuju, traavis maiuse järgi soojenduse ajal. No mis seal ikka, rada õpitud ja proovima ju peab. A1's üldjuhul mõistetakse neid platsilt ära jooksmisi ja traavisamme, aga no see, mis Sofi tegi, no vau. Ta ikka oskab mind üllatada. Ta kõndis O.o. Ei ole sõnu! Lihtsalt ei jookse, tunnelis sammus... Võtsin siis pitsu sülle ning läksin platsilt ära. Õnneks oli Kristin kaasas lohutamas ja kui teda poleks olnud, siis poleks vist teisele rajale läinud ka, vaid kohe asjad kokku pakkinud ja koju patja nutma läinud :D.

Teine rada oli isegi veel kergem, kui esimene. Sai kõik õpitud, aga ei läinud kohe Sofi juurde. Kaugelt ta juba lootis, et lähen teda nunnutama, kuid võtsin Sofu Kristini käest vaid siis ära, kui maxi peale pandi kõrgused. Sofi oli ka esimene koer maxis. Ärgitasin teda suts ja hakkasime jooksma siis. Sellel rajal jooksis Sofi täitsa kiiresti!! Hüppas küll poomi kontakti üle ja ajas kaks pulka maha ning slaalomisse kadus kõik aeg ja viimase pulga jättis vahele, aga ta reaalselt jooksis peaaegu kiigest üle, mis oli väga vahva! :) Sain küll käe ette pandud ja ootama ta jäi, aga see oli ikka väga mõnus jooks. :) Teenisime küll 28, miskit viga (20 raja ja 8,?? aja), aga ausalt oli mul sellest suhteliselt suva tol hetkel, Sof vähemalt võttis end kokku ja natukenegi näitas enda head poolt. Sellel rajal teenisime 4.koha.

Siinkohal tahaks tänada inimesi, kes kaasa elavad (kui paljud teist ka seda blogi loevad :)), sest tõesti ei aimanud, kui paljud pöidlaid hoiavad. Väga liigutav :). See aplaus ja rõõmuhüüatused kulusid küll ära peale pikka luuseritunnet :). Ei löö vist siiski veel agilityle käega, tegelikult tean, et Sofile meeldib külmal ajal (ehk sügis/talv) kiiremini joosta, seega siis on ka kõige mõtekam võistelda.

Olin tark ja jätsin Sofi võistlusraamatu võistlusele :D. Loodan, et Sirje võtab endale ja saame Septembris kätte :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar