reede, 7. jaanuar 2011

Vaheaeg

Vahepeal oleme nii mõndagi teinud. Alustades uue aasta esimese jalutuskäiguga, kus üritasin Sofu paugukartust ravida. Tundub, et natukene aitas, kuid mitte piisavalt. Kenzoga jalutades käitus Sof alguses väga hästi, aga kui pauku lasti, siis sain jälle natukene trenni teha ja koera taga ajada. Õnneks siiski sain kätte, kuid peale seda oli Sofi meeleolu väga loid ja ta polnud isegi maiusest huvitatud...
Esmaspäeval käisime agility trennis, kus Sof oli ka isegi natukene aeglane. Õppisime sundvalssi ja miskit, millel on raske nimi:D. Täitsa hästi tuli välja. Lisaks võtsime ka järske nurki ja kõrgeid tõkkeid. Sofu tegi ilusti ka 12 pulgast slaalomit:).
5-6 jaanuar sõitsime koertekaga Lahemaale. Koerad Sofi(šnautser), Neti(tiibeti mastif), Fösti(austraalia karjakoer), Maffi(krants9, Mandy(brabandi grifoon), Brutus(berni alpi karjakoer) said kõvasti joosta erinevates kohtades. Alguses olin küll mures Sofi ja Fösti käitumisega, kuna nad ju koguaeg tüli norinud üksteisega, kuid polnud hullu miskit. Mängisid väga rõõmsalt. Kuni Soful üle viskas ja ta urises:D. Aga kordagi sellist väga hullu kaklust polnud. Lahemaal ootas meid majakene, kus end sisse sättisime. Käisime allikat vaatamas ja meremuuseumi juures tõmbasid koerad natukene kelku. Öö oli üllatavalt rahulik - Sof ei käinudki toas ringi, vaid lamas ilusti mu kõrval kuni 9ni hommikul, kus ta välja tahtis. 6dal jalutasime veel veidikene ja jõudsime enne 15 natukene koju. Väga tore sõit oli:).
Pilte:









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar