pühapäev, 16. jaanuar 2011

Üllatus-üllatus ehk Sofi sünnipäevapidu

Sellist pidu pole ikka ammu olnud:D. Sofi külalisteks olid Mona, Kenzo ja Robi, seega 4 vahvat tegelast alustasid jalutuskäiku meie aiast. Esimene teeots oli suusarajal paar kilomeetrit, kus koerad nii mõndagi närvi ajasid:D. Kui meilgi närvid krussis olid, siis pöörasime väiksele vaheteele ja suundusime tagasi kodu poole. Kadaka ristmikku jõudes pöörasime aga Tähetorni hotelli poole, kust keerasime metsa. Kusjuures oli seal isegi üllatavalt hea rada sisse tambitud:D. Jalutasime veel paar kilti ja alustasime enda koduotsingut. Päris koomiline vaatepilt võis autojuhtidel olla, kui 4 last hüppasid kuskilt pärapõrgust koos koertega metsast välja ja hakkasid teed ületama:D. Kuid, lõpp hea - kõik hea.
Kodus panin suuuuuurel tordil(koostisained: sai, maksapasteet, juust, või, hapukoor, koeraküpsised, sink - oh, vaene Kennu!:( ) küünlad põlema, kõik õnneks nägid läbi akna seda, sest väljas põlesid viiest vaid kaks:D. Sofile lauldi ilus "Palju õnne sulle...!" lauluke ja nii hakkasingi torti lahti lõikama. Kahjuks on koerad ääretult leidlikud, kui asi puudutab toitu ja nii lükati mind, niiet tort kukkus lumme:D. Kummuli ikka. Sofi loomulikult jooksis turbol seda hävitama(2 päeva ju söömata(ma pole piinaja, ausõna, kuid ma arvestasin tordi ja küpsistega)). Kiirelt sain tordi tagasi taldrikule, vaid lumine oli teine. Seejärel lõikasin kõrvalises kohas selle lahti. Veerand(ehk papptaldrikutäis) Monale, veerand Sofile, veerand Robile, veerandist veerand Kenzole ja veerandist kolmveerand veerandi ära söönud koertele. Saite aru?:D
Peale seda mõtlesid inimesed nende toas ootavast kuumast kakaost. Esialgne plaan oli, et Mona ja Robi jäävad õue ja šnautserid tulevad tuppa. Kuid kui Robi ja Mona end sisse pressisid(kedagi nkn polnud ju kodus), siis andsin alla. Niisiis püherdasid neli koera meie anti-karvamajas:D. Jõime kakaod, tõstsime Sofit õhku, avasime kingid ning sõime porgandeid. Just kui Mona oli minema läinud ja ma mõtlesin, et helistaks isale, et teada saada, kas meie väike reegliterikkumine on ohus, astus lgp. härra tuppa. Võite ette kujutada mu pikka hobusenägu ja räiget pugemist ning kõigi välja ajamist:D. Väljas koerad veel mängisid, Robi avastas kastraadina lõpuks ka emaste võlu. Niisiis kui ta oli väsinud(ehk lollitas) mõtles ta Kennuga(kes samuti Sofit väga armastab) möliseda. Õnneks miskit hullu polnud. Lõpuks olid kõik ikka sõbrad ning varsti sõitsid külalised ära. Sofi on enda kraami üle väga õnnelik - elu esimene koerašokolaad! Juhhu, jumal, mitu aastat ta on sellist asja nurunud:D. Pedigree maiused, trennimaiused, advance medium toit, väga lahe kollane nutsu-sarnane mänguasi(funfunfun!) ning ülinunnu koerte "ehe" kondike. Nii armas on viimane:). Aitäh kõigile, super kasulikud kingid!
Minu päev aga polnud kaugeltki läbi. Kuigi ime oli ikka küll - ma ei kuulnud ühtegi pahandavat sõna issi suust!! Ta isegi ei küsinud seletust. ta oli veel väga lahke mu vastu:D. Sellegipoolest võtsin terve alumise korruse+ trepi tolmukaga üle, esikusse lasin õhuvärskendajat(märja koera hais:D), tõmbasin viimase mopiga üle, pesin kõik nõud ära, viisin talle kõik grillimiseks vajaliku, panin prügikastile kilekoti peale, tegin spagette ning koristasin koera sahtli ära. Huh, tegus päev:D.


Brigitta tahtis magada, aga mis teed
kui voodit pole:D

3 kommentaari:

  1. Haha, grupikas on kohe eriti õnnestund :D:D:D Mingi.... :D:D

    VastaKustuta
  2. Tundub, et teil oli väga äge pidu. kahju, et meie tulla ei saanud :/ :)

    VastaKustuta
  3. K - haha, jaa, ühtegi normaalset eriti polnud, aga ehk Reginal on;)
    S - Kahju jah:(

    VastaKustuta