kolmapäev, 8. detsember 2010

Võistlus ja trenn

Kõigepealt sorrryyy, et nii hilja kirjutan. Mul tõesti pole aega... umm... hingatagi:D. Koguaeg mõtlen koolist ja reedest. Huh, väsitav.

Igatahes mudilase III ja ühtlasi viimane etapp pühapäeval ei läinud nii hästi, kui varasemad. Tuli DSQ ja 0ikas. Rajad oli päris pähklid A0 kohta, kuid DSQ nagu ikka oli puhas minu ettevaatamatus ja viga. Saatsin koera liialt kaugelt tunnelisse ja kiitsin kohe, kui ta läks sisse. Miskipärast on alati ta sellise asja pärast välja tulnud tunnelist ja nii ka seekord. Saatsin liiga lähedalt ja ta ei läinud. Seega 2 tõrget tuli. Edasi läks ligadi-logadi, kuni eelviimase takistuseni, kus Sof tunnelist mööda jooksis(nagu umbes veel 4 koera samast tunnelist - halb nurk?), mis tõi kolmanda tõrke ja DSQ. Muidu meeldis Sofi tahe ja kiirus. Teine oli vaat, et isegi raskem, kuid sujus sellegipoolest täitsa kenasti. Nii jõudsimegi puhta ja üpris hea kiirusega lõppu. Loomulikult sellise pudruga kohale ei saanud:D. Kuid käisime kõik etapid uhkelt ära ja need olid ülihead trennid. Formaalsus, neile kes ei viitsi lugeda pikalt:

1.rada - 120 m, kiirus 2,9m/s, ideaalaeg 41,55s.
Sofi: DSQ
2.rada - 108 m, kiirus 3,0m/s, ideaalaeg 36,00s.
Sofi: ajavead 0, rajavead 0, kiirus 3,21m/s, -2,38s.
Kokku 10.koht/11st(minu arvutuse järgi küll 9, aga vahet pole ju)

Trenn polnud ka just roosiline. Õppisime tõkke tagant saatmist. Sofil tuli hästi välja, mul mitte nii hästi. Pool trennist tegin Sofuga slaalomit(päris). Eks sellega paras jama oli, kuid lootus sureb viimasena. Okei, nüüd treenima koera reedeks, byebye!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar