kolmapäev, 29. detsember 2010

Aasta 2010

Aasta 3 viimast päeva veel järel... Õige aeg teha üks kokkuvõte:).
See aasta jätsime näitused ja lülitusime sportkoera karjäärile ümber.

Näitus:
1 näitus. Ilus tulemus - res.cacib ja PE2! Märkimata ei saa jätta, et alla jäime Rootsis elavale USA imprdile, kes praeguseks on omandanud INT CH tiitli:). Niiet, igati korralik tulemus.
Kuulekus:
5 võistlust, 1 ametlik. Ei olnud ühtki sellist sooritust, kus tundsin, et just nii Sofi teebki kõike. Suurim probleem on tema motivatsiooni püsimine läbi võistluse. Ainus ametlik lõppes MR tulemusega. Seega siin veel palju arenemisruumi.
Agility:
Me peamine võistlusala. 11 mitteametlikku võistlust, 22 starti. 1 DSQ, 9 puhast tulemust. Suurim saavutus A-koera agility mudilase võit:). Aastalõpus nüüd ka kõik takistused enam-vähem selged. Suurim saavutus on kiirus, mis on silmmärgatavalt suurenenud.

2011:
Plaanid samad, mis selleks aastaks. Kuigi me miskit tähelepanuväärset ei saavutanud see aasta, peab aus olema, et üks suur kogemustepagas on nüüd kaasas ja ei ole nii suurt hirmu astuda A1 klassi võistlema või ei värise enam näituseringi sisenedes. Plaanideks kokkuvõttes A1, KK-2, BH. Sofi oleks iga selle tulemust saavutades ajalugu tegemas - esimene keskmine šnautser Eestis, kes nii teeks. Kas need ka täituvad, ei tea. Oskan veel märkida väga palju ette, et 2014 on plaan minna ka veteranklassi WWle. Aga see juba kauge tulevik:).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar