laupäev, 9. oktoober 2010

News

Pole päris kaua kribanud.
Esmaspäeval trennis ei käinud, kuna treener oli AG MMil ja mõtlesin, et ehk parem kui Sof nädala puhkab, ehk tuleb kiirust ja tahtmist juurde.
Kolmapäeval kell pool kuus käisime Valdeku loomakliinikus ebatiinust üle kontrollimas. Arst miskit väga kahtlast ei leidnud õnneks, tagasi läheme kui piim ja turse kadunud. Peale seda siis steriliseerime. Peale seda läksime koertekasse, olime veits sees ja siis tegime väljas näitusetrenni, enne seda tegin ka kõrvalkõndi. See on tal viimasel ajal väga tihkeks, korrektseks ja kontaktseks läinud!:)
Reede tegin Sofukesega näitusetrenni BIGiks + kuulekust ehk apportit. Mõlemad olid nagu AAAAHHH(see peaks jumaliku valguse muusikat meenutama;))! Näitusest panen video siia, kui saan ja apportis teen nüüd uut moodi ja tundub minevat hästi. Õpetan järgmiselt:
Puust aport on käes, näitan koerale maiust, mille panen taskusse. Siis jooksen tagurpidi, meelitades koera järgi(rõõmus-kekslev Sofuke jookseb ikka ilusti kaasa siis). Kui hea traav on sees, siis annan apporti suhu, ütlen "too" ja tagurdan kiiremini. Lõpuks Sof siis jookseb 10-20 m kiiresti mulle järgi, annab aporti ära ja saab maiust:). Sama tõkkega, ainult sellega meeldib talle rohkem:P.

Video:


A&S

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar