pühapäev, 24. oktoober 2010

Kuulikk

Kuulekus-trikk.
Täna tegin Sofuga KKd nati ja trikke, et näha kas temaga võiks enda lõbuks muusika järgi trikke teha. Tuleb välja, et ei:D. Ta on liiga aeglane ja väga ei mõika, mis ma tahan:D.
KK koosnes siis kõrvalkõnnist, seisma jäämisest, siia tulemisest treeningu moodi ja toomisest. Kõrvalkõnd on kena, pöörded sisse ülihead, aga väljapöördel läheb kaugele kaduma. Seega see vajab parandust. Ootamine oli kohene ja kiire, ootas ilusti ära. Siia tulek treeningu moodi oli siis nii, et ma teda väga kauaks külmuma seistes ei jätnud, niiet hakkasin nagu ikka eemalduma, siis kutsusin poole pealt siia ja hakkasin ise eest ära jooksma, jäin järsku ümber pöörates seisma. See on hea kiiruse treenimiseks ja kiire stoppi saamiseks. Toomine väljaspool aeda oli parem, kui seespool. Sees ta pidevalt viskas maha asja, läks naabrite peale haukuma jne:D. Lõpuks suutis OK soorituse teha, niiet ma ei piinanud teda enam.
Ühte asja teeme ka väljas kuulekuse vahepeale, mis on ringi minemine ümber sõstra, siis põõsa, siis hüpe trepile, alla ja ümber sõstra jälle. Sofi kiirus on päris mõnus seal, pakun, et u 4,5 m/s:).


Vares, kes tahtis, et ma temast ikka pilti teeksin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar