neljapäev, 27. september 2012

Max AG trenn 26.09

Ootasime halli ees... Koos metsjänesega. Kujutate ette, Balti Jaama juures (ehk meie halli juures) elab 5 metsjänest?

Igatahes Max oli üksi. Häirijateks kõrval platsil olevad KK koerad ja haukuv Hacker autos. Pea üpris lajali vahel, aga kui keskendub, siis on väga tubli.

Kott oli täna lõplikult maas (tahan meelde tuletada, et see Maxi kolmas trenn). Üritasime rahulikult võtta, et ta midagi kartma ei hakkaks. Kuskilt otsast see teda ei mõjutanud ja jooksis kotti nagu poleks midagi muudetud ehk oli väga kiire.

Tunnelid on 100% selged, ainult et sisseminemisega muidugi see jama, et ta mu käe otsas väga ja kui ma korralikult ei näita tunneliauku (olen siiski Sofi ja Monaga harjunud), siis jookseb mööda. Mõistetav.

Pöördeid õpime hoogsalt (tik ja tap), praegu väga kiired ja teravad. Aga pulgad ju maas...

Rõngas vajab tööd.

Alustasime kiiguga. Tam- tam? käsu peale pidi panema esikäpad kiigu alumisele kontaktile (kuhu koerad esimesena peale jooksevad) ja siis viskasin maiuse maha, et ta kiigult maha läheks. Kiigu nina oli maast natukene üleval, et see häält teeks. Maxi reaktsioon oli väga vahva - see jube kolin oli niivõrd fun, et ta hakkas lausa kaarega sinna peale hüppama :D. Miskipärast arvan, et kiiguga meil jamasid ei tule...


Ühesõnaga üks kiiresti arenev poiss, kes midagi ei karda. Kõrvalkõnd hakkab ka juba tulema! Ta võiks juba vanem olla, niiii palju, mida tahaks talle õpetada :P.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar