neljapäev, 13. september 2012

Max AG trenn 12.09

Teine kord.

Max ilmselgelt fännab A-koera halli, sest oi jummel, kuidas ta sinna üritas sisse tirida... Seekord tegin vahel maiuse, vahel mänguga. Suurim rõhk sellel, et ta keskenduks ning seekord kiitsin seda kohe VÄGA palju.

Tegime:
Kotti (väike tunnel koti lõpus, nii et poole peal oli pime, aga mitte päris maas pealne tekk)
Rõngast (laualt)
Tõkkeid
Pöördeid
Tunnelit

Max on väga tubli. Avastasin, et kui ta keskendub, siis on siiski mäng tema teema ja maius teine. Muidugi super, et mõlemad tema tähelepanu võidavad. Igatahes läks kõik väga hästi. Nuuskimaminemisi oli väga palju vähem, pöörded olid super head nii algaja kohta. Isegi treener ütles, et väga teravad ja kiired nurgad :). Max haarab asju lennult, sest kotti läks, nagu oleks terve elu seda teinud. Kiirus on tal muidugi selline, et ta peab kindlasti distantsi ära õppima, aga see tulevikku. Teeb kõike väga hästi, juba praegu paremini, kui Sofi :P.


2 koera mugavus nr.1:
Mu elu on kohe nii kerge. Varem oli ikka jama, et Sofi ei kuulnud, kui ma teda tuppa kutsusin ja pidin pool häält ära karjuma, enne kui ta tuli mõttele, et ühe ukse juurest võiks teise juurde minna... Nüüd aga pean vaid Maxi enda juurde kutsuma, kes kuuleb ka väiksemat krõbinat, ja teda tuppa kutsuma. Kui Sofi ei ole veel tulnud, siis ta vaatab korraks mulle otsa, pöörab ringi ja tuleb tagasi koos temaga (ehk kutsub ta tuppa). Väike abiline :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar