teisipäev, 11. september 2012

III rühma erinäitus

Max kutsikaklassis, 8-kuune

Max oli väga elevil, tal oli raske keskenduda, kui nii palju koeri ümber, aga siiski palju parem, kui kõige esimene kord. Peame hakkama näitustel käima niisama pealtvaatajatena ja treenima natukene enne suuri näitusi.

Kutsikaklassis oli isaseid 2, emaseid 0. Meie konkurendiks Valgevenest (või Venemaalt?) imporditud samuti 8-kuune poiss. Olime esimesed, seega olin päris üllatunud, et Max koguaeg taha ei vahtinud.
Kohtunikuks oli palutud Tarmo Viirtelä (FIN), kes oli väga meeldiv ja põhjalik, jättis super mulje.

Max seisis laual väga hästi, maas natukene kehvemini. Kõnd oli OK. Kirjeldus:
Ilus pea, kaunis ilme ja kõrvad, hambad OK, ilusad ülaliin ja nurgad ja tagaosa, karm karv...

Rohkemast aru ei saa, aga kõik oli positiivne.

Max sai hindeks väga lubav ja EAH.
Meie konkurent sai ka EAH ja kohtunik hakkas TPK-d valima. Lasi vaid ühe ringi kõndida ja leidis, et Max on ilusam :). Sellega saime edasi ka kutsikate BISile.

Oli natukene ootamist, sain ise veel 3 korda võõraid foxe näidata erinevatel lisavõistlustel, mis andis hea kogemuse. Max istus puuris või matil ning oli üllatavalt rahulik.

Varsti oligi käes BIS. Meil oli küll jälle väike konkurents - vaid 1 staffie, oleks natukene rohkem pinget ikka tahtnud, aga eks see jää juunioriikka. Max käitus palju halvemini, nuuskis maad palju, kuid miskipärast (ju siis kuna Max tahtis kohtunikku musitada ja see teise naerma ajas) pani Max BISi ka kinni :). Super algus!


Järgmine kord juba Valmieras juuniorina!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar