pühapäev, 16. mai 2010

EBÜ karikas

Kohe mainin ära, et koeraga rahul ja kohtunikuga mitte:D. Ilm oli väääga palav, kuid Sofit hoidis Kristin enda juures vangis, kui ma esimesi KK-1 koeri vaatasin. Kaks bokserit, ühel KK-1 85p, teisel oli vist üle 90. Kohtunik rääkis kohe peale paari lõpetamist vead ära. Ühe tulemus MR, teine katkestas... Urve Lageda rõhus koguaeg alg-ja lõpuasenditele. Mainis, et kui koer lõpus kõrvale ei istu, on element sooritamata ja punkte tuleb 0. Samuti, et tuleb oodata koguaeg ta märguannet ja nii edasi. Midagi ta kaelarihmast hoidmise kohta ei maininud ja kuna Sofi oli päris apaatne ja ilm kohutavalt palav, siis vedasin teda kohale saatmisele kaelarihmast. Pärast hakkas kohtunik rääkima, et nii ta ei näe minu ja koera koostööd ja hinnata meid ei saa. Ma mõtlesin, et mida ta siis elementide ajal näeb?:D
AGA... Sofi TÕI! Niiiiii tore, et kui ta nägi mänguasja, siis ta soovis seda kohe saada! Nii numps. Ma sain ta kõrvale ja teadsin, et ta toob vaid kohe joostes. Ütlesin "TOO!" enne kui ese kukkus, Sof jooksis ruttu sinna, võttis suhu, pööras otsa ringi ja jooksis mu juurde, küll kaarega, aga siiski:). Ette ei lasknud istuda, võtsin eseme ruttu ära ja kutsusin kõrvale. Pärast tuli välja, et soorituse hinne MR. Nagu, midaaa. Ma sain ju eseme kätte ühe käsuga. Aa, ja siis ta ütles, et koer läks käsuta. Ju siis ei kuulnud... Väike väljavõte otse tema kenneli kodukalt KK-1 too kohta:
1) Harjutus loetakse sooritatuks, kui koerajuht saab eseme kätte kohalt liikumata.
2) Kui koerajuht lahkub oma kohalt enne harjutuse lõppu, hinnatakse harjutus “mitterahuldavaks”. Kui koer ei too eset ära, antakse harjutuse eest 0 punkti.
Ma ei lahkunud kohalt ja ikka MR... Kohale saatmine ka MR, sest koer tuli u 5 lisakäsu peale alles kõrvale. Püsilamas mu meelest superhästi, aga jälle miski ei sobinud ja kuskilt kadusid punktid. Kõrvalkõnd oli heale, sest rihm olevat pool sooritust pingul. Mina seda ka ei näinud ise. Lõpetuseks KÕIK KK-1 osavõtjad said MR tulemuse. Sofi sai 60 p. Igaltpoolt lendas punkte. Kahju, et ei saanud lehte, kus vead peal, muidu saaks vaadata ja analüüsida. Ma Sofiga muidu väga rahul, sest ta tõi ja see ongi pealmine. See on arvatavasti viimane KK võistlus, enne kui normaalselt ta tooma ei hakka. Ja hakkan kuiva trenni tegema ka, et alles peale teatud arvu elementide sooritust saab maiust. Vott:).

A&S

2 kommentaari:

  1. Jaaa! Ma hoidsin Sofit VANGIS... No hästi :D
    Tublid olite!

    VastaKustuta
  2. Ongi hästi:D. Va koht, muuga olen rahul.

    VastaKustuta