pühapäev, 23. mai 2010

Nii-nii

Terve see nädal siia nüüd siis:):
Esmaspäev Sofiga AGs, tubli oli, kuigi kanašnitsel talle nii väga ei meeldi, kui maksakotlet. Maksake oli aga turul aegunud, nunnu.
Teisipäev&kolmapäev&neljapäev oli mu vaene koer kodune:(. Nimelt teisip ja neljap mul ongi nii, et kool, siis kohe trenn, siis õpin ja polegi muud aega eriti. Kolmapäev jäi õnneks koertekas ära, sest mul oligi plaan mitte minna - õppisin inka "testiks" ehk tegelikult lõppes meie inglise keele viimane põhikooli õpik, nimelt oleme programmiga aasta ees. Ja siis tegime eksami:D.
Reede läks ruttu ja peale kooli läksime Kristiniga hoiukasse ühte koera vaatama... Nimelt ma mõtlen, et kui ainult õuekoera saab võtta, siis oleks tore koer hoiukast võtta. Üks kuts oli kodukal silma jäänud ja käsime siis vaatamas. Praegu suts kahetsen, sest koer hakkas niiiiiiii meeldima, et jube:D. Pildid:




Kaunid pildid tegi K:).
Laupäev olid meil külalised, Sofi sai haukuda, muru kassi pärast üles kraapida, jalutada, õhtul Monaga Stroomis mürada jne:). Niiet, usun, et teisip-neljap sai talle tagasi tehtud:P. Hetkel pilte pole, aga varsti...

Täna kole ilm, niiet istume lihtsalt kodus:(.A&S

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar