laupäev, 30. juuni 2012

Super puhkus Lõuna-Eestis

Olime esmaspäevast reedeni Lõuna-Eestis loodusmaja suvelaagris koos Sofiga. Koertest pakkusid seltsi veel Mona, Coco ja Raasu. Coco küll pidi kahjuks juba kolmapäeval lahkuma. Sofi ja Mona olid jälleg kämpakaaslased ja jagasid küll mitte nii sõbralikult toitu, kuna Sofi suutis esimesel päeval üksi olles Mona terve viie päeva varud pintslisse pista ja nägi välja nagu kohe hakkaks poegima.
Tegelikult pean ütlema, et see oli vist seni kõige mõnusam koeraga laager. Sofi oli väga-väga rõõmus, praktiliselt koguaeg õues rihmast lahti, jooksis galoppi ise ringi ja nautis isegi metsas jalutamist. Mis veel rõõmuks vaja?! Loomadel oli väga lõbus, said paljudes uutes kohtades käia ja ka õhtusöögiks maasikaid süüa :).
 Põnevaimad kohad ja uued kogemused:
  1. Metsas olid vahvad takistused, siis pidi mõtlema, kuidas loomaga sealt üle saada. :)
  2. Käisime liikluslinnakus (koht, kus sai erinevaid liiklusolukordi katsetada kardisarnaste autodega sõites), kuhu ka koerad sisse lasti :). Said isegi korra kardis istuda ja diskoteekis käia ning muidugi jalakäijaid mängida. Pilte hiljem.
  3. Käisime paadiga järvel sõitmas. Sofi nautis seda väga! Alguses küll üritas üle ääre end upitada, et juua, kuid lõpus lamas mu kõrval ja puhkas pead paadi küljel - oh õndsust! Sellest samuti pilt hiljem.
Koht oli imeilus - kämpa suur, õhtuti udu ja ühesõnaga VAU! Nautige ise :) :

6 kommentaari:

  1. Ma lihtsalt pidin ütlema, et supermõnusad pildid!

    VastaKustuta
  2. Vastused
    1. Sama siin, kodus on ikka meeletult igav... :(

      Kustuta
  3. ooooomg, kui lahedad pildid! Astrid, sul on ikka annet!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Sannu! Ega ilma hea kaamerata tegelikult seda annet vist väga poleks :D.

      Kustuta