neljapäev, 14. juuni 2012

KK trennid

12 juuni

Õhtu, kl. 22

Kodust natukene eemal, põhirõhk kontaktil ja hoidmisel. Hea rihmas käik, hea kontakt, tempo. Ilus siiatulek, väga tubli oli. Hoidis hästi, ei nõustunud istuma hoides. Sama lugu oli kodus esimestel toomise trennidel. Ehk lihvime toomist nüüd vaid väljaspool kodu.

14 juuni

Õhtu, kl. 18.45, lauspäike

Jalutasime kiire tempoga u. 30 minutit järjest, Sofil oli keel vestil. Jõudsime talle täiesti uute kohta, parkimisplatsile, mis metsaga igalt poolt ümbritestud, seega super koht. Jällegi rõhk kõrvalkõnnil. Nii ja naa oli. Kõndis hästi, kontakt oleks võinud tiba parem olla, samas premeerisin kõvasti rohkem kui eelmine kord. Väga ilus siiatulek, halb püsimine. Järgmine kord tegeleme sellega.



Olen siis kahevahel:
Tulemas on MA SK võistlus, kuhu topiks Sofi ALG-klassi. Lama, tõke, seisa, siiatulek peaksid olema tal okei (samas lollusi ka teinud A-koera omades), aga vot kõrvalkõnd ja just rihmata... No ma ei tea. Väga oleks vaja mitteametlikel käia, aga kas tasub minna üpris lipa-lopana? Mis te arvate?



Lõbustuseks Monast ja Sofist väike video:

2 kommentaari:

  1. Arvan, et mitteametlik võistlus ongi harjutamiseks ja harjutamine ei tee halba - harjutamine ju pidavatki meistriks tegema! (:

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nja, seda küll, aga tahaks ikka konkurentsi ka natukene pakkuda :D. Vaadates teiste taset, ei julge veel nina välja pista :D

      Kustuta