pühapäev, 6. mai 2012

Tagasi kliinikus

Käisime neljapäeval testidel siis.
Esmalt tehti ultraheli, siis võeti põiest proovi nõelaga ja saadeti veel välja kulbiga veel proovi võtma. Tagasi tulles tehti veel üks ultraheli. Õnneks tundusid neerud korras ning põis ei tundunud ka korrast ära, aga proov ikka näitas põletikku. Tulemused (kas on mingi bakter ja vaja antibiotsikuuri) tulevad alles nädala pärast.

Sofi, rumal koer, suutis aga enda kõhu punaseks ja natukene katkiseks lakkuda. Puhastasime haava ära, geelitasime ära ja nüüd lippab enda steriliseerimiskostüümiga ringi.

Muidu on kõik nagu korras. Isu on ulmeline, trenne oleme ka teinud ja ta on väga püüdlik. Muidu peaks ta kõrvalkäiku hakkama normaliseerima, kuna Sof arvab pidevalt, et peale 10 sammu tuleb kohe kindlasti istuma jääda. Miks tal peab niiii hea mälu olema? :(

Kohale minekut tegin maiusega ja sain selle väga kiireks. Üks siia tulek oli ka väga-väga kiire, see oli super vahva. Istuma ja lamama jäämised on superhead ka. Tegin väheke nalja - panin Sofi püsilamamisse, mida ta pole teinud vist sügisest saati. Jooksin siis aias ringi, kaugele ära, tagasi ta nina alla, hüppasin tast üle - kõike ikka vaikuses või naerdes, et keerulisemaks see talle teha :D. 5+ - väga tubli tirts!

Sofil on viimasel ajal naljakas komme enda pesamaterjal kausist välja ajada ja seda padjana kasutada. Meganunnnuuuu :D.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar