neljapäev, 1. märts 2012

Sofi&Eileen

Möödunud pühapäev käisime Beauceron Eileeniga müramas. Eesmärk oli pildistamine, aga Sofi sai ka kõvasti Stromkal müratud. Koertel oli super klapp, kuigi nägid üksteist esimest korda. Kordagi ei näindanud kumbki agressiivsust ülesse ja vahva oli vaadata, kuidas Eileen pani Sofi mängust huvituma :).


Muudest uudistest niipalju, et koertekas tuli jutuks Sofiga jalutamised, kuidas ta on tihti vales suunas jooksnud ja pole aru saanud, kust poolt mu hääl tuleb ning satub natukene paanikasse selle pärast. Tal on selline "omapära" kogu elu olnud ja kuna siiski tegemist esimese koeraga, olen alati selle üle rohkem naernud ja teda totuks pidanud, ei uskunud, et tegu võib olla häire vm-gi. Igatahes sain selle teema peale teada, et Sofil on praktiliselt kõik poolkurtuse tunnused. Täna proovisin ta selja tagant mõlema kõrva juures nipsutada, et näha, mis ta teeb. Vasaku kõrva pool oli reageerimine väga aeglane ja vahel vaatas hoopiski paremale.
Pakun, et ma siiski ei lähe temaga BAERi tegema, kuna ega see kindel teadmine, et Sofi poolkurt on, mulle midagi ei anna. Sessuhtes, et ta on ju 6 aastat nii käitunud ja ega see ei muutu. Seega võib vaid kergendunult ohata, et ikka teda kunagi ei paaritanud ja vähemalt nüüd tean, millega arvestada jalutades :).
Eile koertekas oli Sofil täiesti super käitumine! Kuigi päris palju kordi läks seal kaklusteks (väike ruum, palju koeri), ei läinud Sofi kunagi vahele, mida ta tavaliselt teeb. Lisaks kuulas ta väga hästi sõna ja tuli kohe kalkunit kiusamast ära, kui käskisin :). Võiks ju iga kord mind nii kuulata :D.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar