reede, 6. jaanuar 2012

Motivatsioonitrenn nr.2

Ma hea meelega lisaks video, aga mu kaamera suri ära... Nüüd õnneks uus fotokakere (mis teeb HD videot) tulekul ja saan hakata edasi tegema filme :). Jee!

Trenn nr.2

Sofi oli VÄGA tubli. Hommikusöögiks sai ta toortoitu (1 toores muna, 1 viil juustu tükeldatult, 1 viil vorsti tükeldatult ja 2 beebiporgandit tükeldatult), mis üldjuhul lisaks sellele, et see tervislik on, annab Sofule ka hea laksu päevaks :).
Trennist niipalju, et jälle tõke-tunnel-tõke. Lasin viimase tõkke natukene madalamale, kui eelmine kord. Esimesed 2 rada mänguasjaga, kus loomulikult oli ta ka kõige kiirem. Edasi jooksin maiusega, mida enam ei hoidnud käes ja ka super kena trenn! Kokku läks kuskil 7 minutit koos soojendusega ja lisaks natukene 2on/2off lõbu pärast plangul.

Sofi oli kõvasti kiirem kui eelmine kord ja kiiruseks pakuks 3,7 m/s vähemalt :)!

Taldrikuga proovimise kohapealt motitrennis niipalju, et see ei tööta Sofil juba aastaid. Tal peab olema pidev kiitmine, kunagi ei tohi EI öelda, ma ise pean jooksma või peab tal mingi kindel siht LIIKUMA. Kuna taldrik ei jookse/liigu paigast kunagi, siis tema jaoks on see ääretult igav ja ei pane pingutama. Ehk kõik meie motitrennid põhinevad saagiinstinktil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar