pühapäev, 1. jaanuar 2012

AG motivatsioon nr.1

Nii... Hakkan Sofiga tegema väikeseid motivatsioonitrenne. Alguses kodus, hiljem juba uutes situatsioonides. Seni kuni teeme kuskil 5 min. trenne kodus, üritan temaga väljaspool kodu ka lihtsalt jooksuharjutusi teha ja KKd.
Täna 1.trenn
Läkski kuskil 5 min koos soojendusega. Sirge rada - tunnel, madal tõke, kõrge tõke. Sofil oli motivatsioon üleval, täna veel hoidsin maiust käes. Väga rahul tänase trenniga :).


Aastavahetus möödus hästi, aga täna veel ei julge koera jalutama viia, kuna eelmine aasta käisin esimesel ja Sofi kartis seda sirget metsas, kus paugutati, 9 kuud, seega ei riski. Kuigi eelmine kord kui temaga lahtiselt jalutasin (see nädal) lasti ka ja ta hakkas koju jooksma. Õnneks sain kinni ja käskisin tal istuda, millega ta hakkama sai ja seekord lihtsalt kartis, aga ei olnud paanikas, sest võttis söögi vastu. Koju tiris hullumeelselt, seega iga kord kui flexi tõmmati lõppu, jäin seisma ja ootasin millal see lõdvestub. Jõudsime koju ja tegin jooksvate kontaktide trenni maja ees, kus ta ka väga enesekindel pole. Minu imestuseks jooksis täiesti kiiresti ja oli väga õnnelik plangu nägemise üle! :)

1 kommentaar:

  1. Proovi nii ka, et paned raja lõppu kaussi vms maiuse nii, et Sofi näeb. See tavaliselt ka tõstab motivatsiooni.

    VastaKustuta