kolmapäev, 11. jaanuar 2012

Häbenemine ja näituseks valmistumine

Nimelt tuli mul alles hiljuti meelde, et ohho, Sofi on ju veebruari CACIB näitusel kirjas. Kooli tulekuga olid näitusetrennid aju tagaossa lükatud ning lõpuks siis saime esimese trenni kodutänaval eile õhtul ka tehtud. Asi oli täitsa ilus (ehk siis jooksmine, kuna seista oskab Sof perfektselt ning sellepärast PE valimisel on ta võitnud ka korra/paar, kuna oli ainuke, kes suutis asendit muutmata 5 minutit seista).
Võtsin mänguasja kätte, et natukene motiveerida ning ta jooksis kenasti minuga ühes tempos ja hoidis kontakti kodust eemale joostes. Muidugi kontakti näitusel talt loota pole, sest seal on ta liiga omas mullis. Koju tagasi joostes oli traav nii super, kohe kahju, et ainult kodu nägemine teda nii traavima paneb :(. Jooksis ta minust siis 2-3 sammu ees, ülikiiret traavi ja selg oli super! Eks seda üritame veel lihvida ja vaatame, mis saab veebruaris. Seis OK.

Küll aga oleme nüüd tõsisemalt hakanud võtma trikkide õppimist. Eile sai Sofi esimest korda pihta "häbenemisele" ning tegi seda oma 10-20 korda järjest. Hakkan kinnistama seda ja loodan varsti mingi trikivideokese ka teha, kus see loodetavasti sees on.

Lisaks tegime targeti puutumist, et edasi sealt minna 2on/2off-i õppima. Väga täpsete jooksukontaktide õpetamiseks olen vist veel liiga kogenematu ja püsimatu, seega alustame kergema variandiga :). Target sai puudutatud ka jooksult ning täitsa kena oli (seekord target põrandal). Loodaks kuu-kahega saada nii kaugele, et target on täispika poomi lõpus, mida hakkame vist koerteplatsidel harjutama.

VEEL - sooviks õpetada lisaks eelnevalt loendatud trikkidele (kuu vana post?) pea maha panemise ja käppade risti panemise Sofule.

NING :D. KAAMERA SAABUS! Väga super, sain küll vähe seda veel uurida, aga video kvali tundus madalas valguses väga hea ning piltide üle ka ei nurise :).

Ja muidugi hoiame füüsist jalutades, jalutades ja veelkord jalutades :). Seda oleme viimasel ajal isegi tavapärasest kõvasti rohkem teinud.


Oeh, see tuli küll nüüd pikk.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar