teisipäev, 7. september 2010

Tutiga Sofi uues trennis

Treener tõstis meid 1 tund varemasse trenni, mis on väga tore! Kõigepealt on suureks plussiks see, et tegu on maxi trenniga, juba täna olid hüpped u. 60cm. Teiseks, et ma ei jõuagi kl pool kümme koju, mõttega, et pean-pean nüüd hakkama KTks vm õppima. Uued trennikaaslased meil siis Gordon Carron, pinscher Tequila ja krants Steffi. Kõiki olen näinud, kaugelt, lähedalt:D.
Täna oli kohe ka esimene trenn. Ma jäin telekat liiga kauaks vaatama ja kui avastasin, et peab pakkima, siis üritasin küll kõigest väest aega mahtuda, aga ei läinud läbi. Kuna 20 käib kord tunnis ja tuleb u 5 minutit varem, siis jäin ootama. Isa täpsemalt. Ta jõudis 50 koju, 00 hakkas trenn:D. Ja siis jäime kaubarongi taha jm... Sofi tundis autos trennikoha ära ja hakkas nutma. Vau, tema ja tahab trenni:). Toppisin juustuviinerid tasku ja jooksin siis 20 minutit hilinenult trenni. Üllatus, treener oli isegi rõõmus, et kohale jõudsime:D. Täna olime vaid Carroniga koos. Nüüd, VAU! Sofi soojendus oli juba väga energiline ja tegutsemisvalmis. Võtsime alguses vaid okseri, siis aia ja okseri ja siis aia, okseri, kõrge laua. Sofi oli tunduvalt kiirem, kui tavaliselt, ta tõesti jooksis! Ja ma ei kutsu ta galoppi alati jooksuks ka:D. Edasi tegime A-d, pikkust, tõkkeid, poomi. "Otsi" on nüüd ametlikult meie kontaktsõna, mille peale koer, korraks pea langetab, kontaktile läheb ja vabanemiskäsu peale edasi jookseb. Vähemalt täna oli nii, mine tea, järgmine kord võib-olla loivab ja hüppab kontaktidest üle. The beauty of schnauzers. Igatahes, kokkuvõtteks, meie trenn oli super, kiirust oli, tahet oli, kuulekust oli, ainult minul jäi siit-sealt vahel puudu. Aga eks see ju loomulik:).

Jälje kohta lugesin internetist nüüd rohkem, kuidas täpselt alustada jm. Eriti meeldis see koht:
Oled sa teinud õigesti?
See kõik näeb reaalselt täiesti kohutav välja, koer stressab ja ei saa aru, mida sa tahad.

Tore! See ongi niimoodi alguses! Mõtled, et võid hulluks minna, ja tundub et koer ei arva sust üldse
midagi (ütleme ilusasti, et koer lihtsalt näitab sulle keskmist näppu:)). See on ainus kord, kus sa ei saa rihma või millegi muu abil korrigeerida koera, sellepärast sa ka ei jõua temani. Nii, seega olen mina oma eesmärgi saavutanud- sa ei saa enam tekitada konflikti ega rahutust oma koeras. TORE!

Jah, nii meil ongi:D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar