pühapäev, 19. august 2012

Suur pildipostitus

Pole pikalt kirjutanud. Tegelikult asi pole mitte vaid laiskuses, vaid ka faktis, et pole miskit väga põnevat teinudki.

Maxiga käisime Tartus pügamas ja seepärast oleme ka vaikselt bussisõiduga ära harjumas. Koos oleme näiteks käinud metsas jalutamas ja esimest korda sain ka Maxist ja Sofist poseeritud pildi, ehk siis mõlemad koerad püsivad juba väga edukalt :).

Reede käisime Paljassaares Robi ja Reginaga:
 Maxile meeldib kohe väga enda nina vette pista ja mulle puhuda.
Koerad olid päris tublid, Sofi alguses üldse ei liikunud, aga pärast sai käima ja hakkas jooksma ning vees käima. Lõpupoole mängis Robiga ka natukene ja niisama päevitas.
Max oli koguaeg muidugi drive-mode peal ja kappas igalpool ringi.

Muudest uudistest, et näiteks Monaga tegime debüüdi A1 klassis. Tuli, nagu ka oodata oli, DSQ, aga seda arvatavasti halva soojenduse pärast. Kokkuvõttes jäin väga rahule, kuna ta üllatas mind paari kaheldava takistuse läbimisega. Seega andis hoogu juurde, et saab ikka võistlema küll minna. Aaaa, ja nüüd tuli meelde, et ta ei ajanud ühtegi 55cm tõket ka maha!
Homme on mõlema koeraga A-koera Match Show. Nagu näha, siis Sofi on väga karvane. Aeg pügamiseks oli neljapäeval, kuid kasvataja ikka ei saanud võtta. Täna olen nüüd 2h teda lõiganud ja kamminud (pesu, kõrvade ja hammaste puhastus, kerge trimm veel ees). Hetkel selline:
Eile käisime Maxiga Kristini ja Monaga metsas mängimas ja pildistamas:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar