esmaspäev, 20. august 2012

Match Show 20.08

A-koera hallis.
Kohtunik Kritiine Maria Airenne

Sofi & Max.

Päris jube on käia kahe väga energilise koeraga kuskil, eriti kui noorem on täiesti vaimustuses koeramassist ja vanem üritab iga hinnaga meele järgi olla, et viineritükikest saada. Polnud puure ega midagi ka, tänaks siinkohal Kadit, Dorist ja Reginat, kes suuureks abiks olid.

Esimesena läks Max.
Kuna ringi sisse olid ka mõned inimesed enda asjad sättinud ja koerad olid ka nende juures, siis Maxil oli pea laiali, asi oli kohe päris kole, ei liikunud hästi ja vaatas edasi-tagasi, kontakt puudus. Üritas ka laualt maha hüpata, miks teda küll katsutakse?! Peame nüüd palju-palju harjutama ja igal pool üritustel käima. Muidugi sai loom sinise lindi sellise olekuga.
Kirjeldus:
8 kuud. Väga energiline isane kutsikas, vanuse kohta hästi arenenud rind, hea luustik, hea hambumine, hea/õige saba asetus, head lihased, hea liikumine.

No ma ei tea nüüd selle liikumise kohta :D. Võib-olla endale tundus asi kõige hullem?

Kokku oli, kui õigesti mäletan, 10 kutsikat. Sinistest lintidest pääsesime esikolmikusse, mis oli juba üllatus, arvasin, et jääme viimaseks. Max küll käitus sinistes lintides paremini, sest sain Kadilt piiksupalli, mis tema tähelepanu köitis. Varsti muidugi ei omanud see ka tähtsust. Lõpupoole, kui ka punastest oli 3 valitud jätkama, siis panin Maxi päris erakuna kõige ette seisma. Suutis lõpuks maha rahuneda ja sain ka kontakti! Jee. Valiti kolmandaks, VÄGA suur üllatus!

Vahepeal anti välja lisaauhindu. Sain väga kasuliku peapaela, kuna olin esimesena koerad reganud matsukale.

Varsti tuli Sofi kord. Läksime koos Cocoga ringi. Sofil oli täna terve päev täiesti super tuju, ei väsinud üldse ära ja koguaeg tahtis midagi teha, väga-väga äge! Seista loom küll enam frees ei oska, oli vaja koguaeg sipelda ja selline käsklus nagu "seisa" on peast loomulikult pühitud. SAMAS! Oi, kuidas ta jooksis! Tegi seda suurepärast väga kiiret traavi, mida ta ikka kodus teeb, nii, et selg on perfektselt paigast ja tagajalad tõukavad tugevalt. Edasi-tagasi liikumisel pööras superkiiresti. Sofi on hakanud tõsiselt nautima enda näitamist! Üliõnnelik ja super rahul temaga tänase päeva suhtes! Tema ongi see väike päike :).
Kirjeldus:
6 aastat, ilus hambumus, ilusad tumedad silmad, tugev selg, head lihased, õige sabaasetus, kuid võiks hoida ise saba, sügav rinnakorv, head esinurgad, tagant kitsas liikumine, eest liikumine OK, ilus tõule omane ilme.

Punane lint! Valikust edasi ei saanud.

Pärast käisin väljas mõlemaga palliga mängimas. Väga rõõmsad koerad. Sofiga tegin ka rihmata kõrvalkõndi, väga tubli oli.


Kokkuvõttes jäin päevaga väga rahule ja nüüd vutt-vutt Maxiga harjutama.

Tulevad üritused:
02.09 - Match Show Tartus - Sofi
09.09 - III rühma erikas Paides - Max (kuts)
13.10 - Valmiera CAC Lätis - Max (Jun)
21&22.10 - Rakvere 2xCAC - Max (Jun)

Arvatavast läheme ka Jõulushow'le.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar