pühapäev, 19. veebruar 2012

Hantli hoidmine ja playday

Olen paar trenni teinud Sofile hantli hoidmisega seoses viimasel ajal. Pehme hantel on minevik ja kõik trennid on puust hantliga. Kogu toomise probleemiks on olnud see, et Sofi küll toob, kuid ei istu ette ehk talle ei mahu pähe, et on võimalik midagi suus hoida ja samaaegselt maha istuda. Juba istudes hoiab ta küll.
Niisiis üritasin hakata arendama hoidmist. Seekord algasendiks seisa ja lõppasendiks istu. Alguses muidugi muud ta ei teinudki, kui viskas hantli maha ja istus, kuid kui hoidsin seda tal ise lõugade vahel ja käskisin istuda, siis sai ta sellega hakkama. Ja tohhoo, järgmine kord seistes proovides istus ta ise koos hantliga ja hoidis seda edasi!!!! Hurraaaaa. See on ülisuur edasiminek, mida olen kaua oodanud, kuna nüüd tuleb kinnistada ja lihvida toomist ning kõik käsklused kokku panna. Samas on ta viimasel kolmel korral alati ülesandega hakkama saanud!

Eile käisime Hani ja Monaga jalutamas. Metsas oli Sofi nagu ikka rihmas, v.a. kui ma proovisin temaga natukene joosta, ringi käsklusi teha ja hüppamist üle jala. Kusjuures Sofi on viimasel ajal väga aktiivne. Tahab koguaeg välja, jalutamisel on tal hullumeelne tempo, millega saab sammu pidada vaid sörkides ja eile Mustamäe metsas (see kõige jubedam koht) ei näidanud ta kordagi ebamugavust ja ülesanded täitis väga entusiastlikult ja kiirelt. :) Ma väga loodan, et asjad püsivad nii.
Igatahes nägime eile peale Sofi lausa 4 keskmist šnautsu! Kelly, Jucku ja Meggi olid tuttavad näod, aga hiljem koerteplatsil peale kuldse, tuli ka 5-kuune keskmine! Ta oli nii armas ja vahva :).
Sofi sai eile kokku päris palju joostud ja muide, koerteplatsil jooksis ta poome väga kiirelt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar