laupäev, 5. märts 2011

Enne blogi

Meil on olnud enne blogi ka palju vahvaid sündmusi:). Kuna oleme käinud päris kaua juba Nõmme Noorte Koerakasvatajate klubis, siis selle raames toimub palju praktilisi töid. Alustades kasvõi sellest, et korraldame iga-aastast Pontu Show'd:). Kuid esinemisi on ka palju olnud:
Suurimaks võib pidada Royal Canin'i perepäeval 2008. a esinemist, kus Sofi pidi olema koer, kes "küsib välja":D. Kuna ta pole ikka saanud selgeks toomist või haukumist, siis panin ta käpad hoopis tööle - kui ta tahab maiust, siis kraabib mu jalga. Kahjuks see on tal ikka meeles - porise ilmaga tihti "tuunib" mu teksasid:D. Kuid tore oli ja täitsa hästi läks.

Veel oleme külastanud Lauluväljaku sisehalli mitte näituse pärast. Nimelt Sofi käis koos teraapiakoerte ja karjakoer Eddiega puuetega laste juures. Vahelduseks said nad ka karedat karva sasida:).
Lisaks käime vaheaegadel palju põnevat tegemas:
Nõmme loodusmaja suvepäevadel esinemine, tavaliselt sellist nunnutrikkidega nagu käppa andmine, sitsimine ja "põmm".
Turul esinemine:D.
Alles hiljuti käisime ka Salme kultuurikeskuses turvapäeval.
Nüüd asju vaadates näen, kui palju on Sofi ikka sotsialiseerimist saanud:D.

2009. a KK eksamist pole ma ka kirjutanud. Sofi oli alles hiljuti kohale mineku selgeks saanud ja tuua ta ei oskanud, kuid ikka võtsin julguse kokku ja vedasin meid sinna kohale. Eriti fun oli, et koer oli kõigele lisaks jooksuajas:D. Kuid punktid tulid nii:
Raporteerimine - 10/10
Kõrval käimine - 14/15
Istuma jäämine - 10/10
Lamama jäämine ja siia tulek - 15/15
Tõke - 10/10
Toomine - 0/15
Kohale minek - 11/15
Lamamine häiritud olukorras - 10/10
Kokku: 80/100 hinne "hea"
Kohtunik väga kiitis algust, kuid lõppu oli tõesti vaja lihvida. Kuigi nt mäletan kuidas kõrvalkäigus olin väga pettunud, kuna Sofi ei olnud üldse kontaktne...

Ja muidugi käime iga aasta Aegnal:). See aasta saan vast tulevased sündmused siia ka täpsemalt kirja panna, kuid see väike ülevaade. Nagunii unustasin midagi ära:D.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar