pühapäev, 1. detsember 2013

A-koera karikasari II

Max & Sofi (mudilane/veteran).

Max
Lihtsad rajad. Hüpperajad mõlemad.
1.rada - vahtis palju ringi ja ei keskendunud eriti. Teised koerad olid ikka väga põnevad. Sellest tingitud ka aeglane. Ajas pulga maha, mis väga mitte-temalik. Lõpus pani teiste koerte juurde ajama. 10kp

2.rada - nagu kartsin, jooksis minema, et teisi koeri uurida. Kui sain ta istuma ja keskenduma, siis jooksis ilusti ja juba mingi kiirusega. DSQ
Kokku 8.koht


Sofi
Ka üpris kerged rajad aeglase koera jaoks :). Olin kahevahel, kas joosta või mitte, aga kuna paluti, siis läksime. Asi selles, et hommikul koer lonkas. Tuju oli kehva ja Sofi lihtsalt lonkis.
1.rada - hüpperada. Hästi aeglane. Slaalomis üks viga, kuna lihtsalt lonkis läbi ja ajas seal sassi. 5kp + 16,41 ajaviga = 21,41 kp.
2.rada - agilityrada. Praktiliselt traavis. DSQ
Kokku 2.koht

Täna nautisid (e. kannatasid) mõlemad koerad koduseid salongiteenuseid - Sofi soeng sai piiratud ja mõlemad ilusti kammitud; küüned lõigatud. Avastasin, et polegi Maxil vist ise kunagi küüsi lõiganud, need on kas Tartus lõigatud või lihtsalt kulunud ise maha. Igatahes, poiss käitus ülihästi ja laseb end nüüd juba täielikult käsitleda - isegi kraas pole enam põrgust pärit.
Ilusat 1.adventi!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar