laupäev, 12. oktoober 2013

A-koera agility veteran 12.10

Sofi

1.rada
Alguses oli küll väike mure, et mis saab, sest veteranid jooksid meistri radu, lihtsalt sai ise koerale kõrguse valida. Aga rajad olid täitsa mõnusad!
Tegu oli jooksurajaga, kus ainuke raskem koht oli slaalomisse sisenemine, mille nurk oli väga terav. Muu oli kerge. Sofi oli heas tujus ja läks lahti!
Jooksis väga ilusasti, enda kohta isegi kiiresti. Nagu kahtlustasin, läks slaalomiga jamasti. Sai sisse ilusasti, aga ajas poole peal sassi ja pidin parandama. Sinna läks ka aega, muidu oleks isegi ideaalaja sisse mahtunud! Häbi küll, aga mäletan, et tegi kuskil teise vea ja protokollis ka kirjas, et 10kp, aga ei mäleta, mis viga... Enda arust ta pulka ei ajanud maha vist. Igatahes kuskil oli veel midagi.
Tulemus: 10kp, kiirus 3,03 m/s ja 2,65 ajaviga --> 12,65kp.

Videot kahjuks pole.

2.rada
Agilityrada kiigu ja poomiga. Esimese suhtes olin ebakindel ja poom oli juba trennis Sofil väga aeglane, seega teadsin, et see sööb aega kõvasti. Kuidagi hea tunne oli, esimest korda teadsin kindlalt, et koer jookseb :). Oli aeglasem, kui eelmisel rajal ja seda minu pärast - tean, et aeglustasin teda maha, sest tahtsin, et ta kindlasti võimalikult vähe vigu teeks. Seda on hästi näha videost hüpete juurest, kus pidi keerama, sellepärast jäi ta ühte kohta korraks seisatama ka. Slaalom oli puhas seekord, kuigi oleks võinud kiirem olla. Aga lõpus tegi Sofi juba spurti, mis oli väga vahva!
Tulemus: 0kp, kiirus 2,44 m/s ja 18,69 ajaviga --> 18,69kp.



Kokku: 1.koht/2st!

Hästi positiivne kogemus! Väga uhke tirtsu üle :). Tal tundus siiralt lõbus olevat, sai ikka ühe teise koeraga möliseda ka vahepeal.

Peagi pildid autasustamisest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar