neljapäev, 1. august 2013

Max AG trennid 24.07, 29.07 ja 31.07

24.07

1 trennikaaslane, seega väga keskendunud Max. Kiirus oli super, andis endast 101%. Väga hästi kaugjuhitav juba ja ilusad pöörded. Kõik tõkked jäid püsti, A kontakti tegime klikkeriga, mis oli eriti ilus, kui hooga saata A peale. Alustasime ka slaalomi õppimist tunnelmeetodiga, mis VÄGA kiirelt sujus ja oli 100% täpsusega. Kokkuvõttes super!

29.07

Tegime üksi väliplatsil kell 16.00, kui sooja oli 30 kraadi. Vot see oli päris jube, koer oli praktiliselt kohe läbi ja ei tahtnud enam hüpata ilma suure ergutuseta (panin hüpped suht kõrgele). Tunnel ja A olid aga ilusad. Väga hajevil, seega pöörded kehvad.

31.07

Kedagi ei tulnud peale meie trenni, niiet saime mõnusa individuaaltrenni :). Max oli väga õnnelik, ainuke viga oligi, et vahepeal vahtis, mis kõrvalplatsil (KK trennid) toimub. Pöörded olid super head, õppisime sülivõtet (mille Max kiirelt päris hästi omaks võttis), tegime ka tõkke tagant võtmist - Max hüppas ülitihedalt seda! Jälle väga kiire (ta vist ongi nüüd kiirekskiireks muutunud, nii et pean ikka jooksma sprinti, et õigel ajal õiges kohas olla :D (ptui-ptui-ptui)) ja väga kergelt juhitav, st et saan kaugelt käsklusi anda ja teeb ilusti :).
Viimane harjutus. Viies oli tunnel. Kui keegi oskab öelda, kust saada seda tasuta agility rajaehitamiseprogrammi, siis võite kommida :)


Mõtlesin, et aitab ja võtan end kokku - tuleb hakata A0-is võistlema, isegi kui ta ei suuda teiste koerte juures eriti keskenduda, sest ta iseloom on nii palju kasvanud suve jooksul - kohe näha kui palju tasakaalukam ja õpihimulisem ta on. Niiet tuleb üle saada hirmust, et ta jookseb mööda platsi niisama ringi ja treenima minna võistlustele.

Täna tegime ka KK kõrvalkäimist ja kohalesaatmist + too alustalasid. Suhtkoht OK.

See nv oleme verejäljekoolitusel ja pühapäeval ehk läheme ka eksamile. Muljeid esmaspäeval.

Seniks nautige Maxi peapesuhobi - mille ma ise ka alles videot vaadates avastasin (kuna filmides ei keskendunud koerale, nagu kuulda):

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar