pühapäev, 13. jaanuar 2013

Pilte ja Max AG

AG:
Päris suur hulk koeri oli seekord ja Max läks lausa nii üleannetuks, et oleks pea peksa saanud. Olekski vist aeg, ta liiga ülbeks ja isaseks läinud.

Muidu oli päris tore ja naljakas ka - nimelt tahtsin Maxi üle mini tõkke juhtida (harjutasime tik-tik ja tap-tape), tõkke kõrval oli maxi kõrgusega (60cm) müür. Arvake, kumma tõkke Max puhtalt võttis. Ausalt, sellel koeral on nähtamatud tiivad, sest ta isegi ei tõmba hüpates jalgu keha alla...

Kaardus ja musta tunneli hirmust oleme ka üle saanud, oli lihtsalt vaja natukene rohkem motivatsiooni ja tihedamat trenni. Slaalom on ka kena ja üldse oli hea trenn. Sain esimest korda õigesti temaga ka joostud, ta hakkab juba jälgimisel paremaks minema.

Maxist veel nii palju, et see aasta on suur näituseaasta talle. 26-dal on ta Leedus ja veebruari alguses RV-l Tallinnas. Loodetavasti läheb nii, et peale RV-d on ta BALT JCH, vähemalt pöidlad pihku.
Sellega muidugi asi ei lõppe, Max on ka juba noorteklassis kirjas nii Lätis kui Leedus RV näitustel - hakkame CACIBeid püüdma juba.
Sofi:

Oleme ikka jalutamas käinud, tirts on täitsa krapsakaks läinud. Kolmapäeval täitub juba 7 aastat! Tegime ka eile väga külmaga natukene KK trenni. Väga ilus kõrvalkõnd, siiatulek kehva küll. Aga talle meeldis üle autorataste platsil hüpata :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar