neljapäev, 18. oktoober 2012

Valmiera + juuniorkoerajuht

Vabandan hilinenud sissekande eest!

Eelmine nädalavahetus oli tihe - koertega sai palju tehtud!

Laupäeval sõitsime Valmiera rahvuslikule koeranäitusele, kus Max oli juuniorklassis esimest korda. Ta käitumine on hullumeelse hüppe teinud, ringis jooksis ta super hästi, isegi vaatas mulle otsa kõndides, oli väga enesekindel, lasi end perfektselt katsuda ja seisis imeliselt. ÜLIRAHUL pisibeebiga!
Tulemus EX1, JCAC ja PI2 
Kirjeldus:
Stiilne noor isane, pikk puhas pea, suurepärased silmad ja kõrvad. Hea kaela pikkus. Kompaktne keha. Seljast veel natukene pehme. Karm karv. Hea liikumine ja temperament.

Kohtunik oli väga asjalik, kontrollis ka iseloomujooni, krõbistades karpi ja vaadates, kas koer reageerib. Maxile väga meeldis.

Pühapäev oli Sofi päralt. Temaga on nii lihtne - super nunsujunsu! Sofile väga meeldis tagasi treeningplatsil olla ja sõpru näha. Kindlasti üritame korrata!
Ootamine oli pikk ja suured juuniorid viimased. Sofi vajust suhteliselt ära ja nagu ikka, siis platsil ta eriti ei liikunud. Suurim viga oli siiatulek, millega läks kaua-kaua aega ja viltused asendid. Sellegipoolest oli ta tubli ja kokku saime 80p ja 2.koha :). Hiljem tegime sealset poomi ja kiiku. JOOKSIS!! Väga kiirelt ka veel :).


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar