teisipäev, 17. september 2013

Max AG trenn 16.09 (+15.09)

Eile oli lisaks meiele vaid Manchesteri terjer.

Maxi käitumine oli päris üllatav. Ta oli seekord mul ilma pideva rihmata (tavaliselt jookseb ära ja läheb rihma, seekord jooksime palju järjest ja ta oli lahti enamik trenni käskluste all). Ei läinud kordagi teist koera uurima (kuigi vahepeal väga tahtis, sest teine mängis ikkagi PIIKSUGA!). Korra jooksis ta tunnelisse ja teine koer jooksis talle sappa järgi haukudes. Mõtlesin, et pagan - nüüd raudselt ei kuula ja läheb trallitab mööda platsi täkuna ringi, aga ei - tuli "appi, emme!" näoga tunnelist välja ja jooksis kohe minu juurde. Sellist asja pole veel kunagi juhtunud! Võib-olla on ikka veel inspireeritud kuulekas olema, peale meie KK võistlust (millest tuleb nii pea juttu, kui täpsed tabelid punktidega on A-koera kodukal üleval!!).

Igatahes, tegime poomi, millele hakkan talle 2on2off kontakte õpetama. A jääb tal hetkel jooksev, kuna sellest saab ta seal rohkem aru, aga poomil kohe üldse ei tööta. Alustasime taas ka kiigu õppimist, mis sujus suurepäraselt (jäi lõpus iseseisvalt lamama kiigu otsa).
Kokkuvõttes oli ta trennis enda kohta natukene aeglane, aga võimalik, et oli väsinud eilsest agilityst + pole enda tundmatust haigusest veel täies mahus taastunud, mis annab tunda, kui temaga jooksmas käia.
Muu oli trennis OK.

15.09 tegin väliplatsil temaga ka hüppeid, A-d ja poomi, kuna oli palju vaba aega. Ei hakanud hüppeid alla panema, niiet jäid nii 45-50cm peale. Pakkusin, et jookseb alt, aga ei! Jooksis ÜLIkiiresti, võttis tõkkeid puhtalt ja pööras ka veel. Pidin kõvasti vaeva nägema, et talle järgi joosta. Poom ja A olid ka ilusad.

Igatahes, ma olen hetkel väga rahul tema käitumisega. Kohekohe ka KK-st! :)

Üks õhtune pildistamine:



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar