reede, 1. juuli 2011

Elasime üle võistlustreeningu!

Algas nii nagu ikka - kiire oli! Sofi läks koledalt, kammimata, käpad ikka veel mustad rabaskäigust Monaga see nädal, võistlema. Kraas on kadunud... Puuri ei jõudnud ka kaasa haarata ja üleüldse kimasime kõik autosse. Tuli siiski välja, et jõudsime õigeks ajaks :). Ootasime veel enda korda 1,5 h, kuna ajakava oli väga maas.
Pakkusin, et Sofi arvatavasti saadab mu kohta, kus päike ei paista, aga kui ma maiuse välja võtsin, siis läks ta nn. põlema :). Väga koostööaldiks muutus preili ja varsti saime ka rajale minna. Olin jooksnud ja õppinud rada keskmise kiirusega, aga kui alustasin, võib öelda, et improviseerisin, sest ma ei mäleta, et Sofi oleks kunagi nii kiiresti jooksnud! Päris jube oli :D. Samas väga nauditav ja lahe!! Kõrvalt ta arvatavasti ei tundunud kiire, aga temaga joostes oli küll kiire :D. See tõi kaasa muidugi selle, et pulgad lendasid, slaalom läks metsa (nagu ikka, eks), kontaktidest tuhiseti üle jm. Sellegipoolest olen üliõnnelik selle raja üle! Tundub, et Sofi ka =). Tegelikult rajad ise ei olnud rasked - paar pööret oli, kus tuli kalkuleerida, aga sellised head jooksurajad. Kuigi mulle tundub, et viimasel ajal polegi ühtegi rasket rada jooksnud. Vana kala? O.o Igatahes tagasi agility juurde.
Nagu arvata tuli veel üks rada! Algas üpris sarnaselt - jalutades starti saime samalt koeralt möliseda ja hõigati platsile. Sofi oli vahepeal siiski mõtelnud asjade üle ja otsustas teise raja väärika daamina joosta, st et aeg oli küll kõvasti parem, kui eelmine kord, aga rajal ise oli ta vääga palju aeglasem. Aeg oli hea, sest slaalomist saime seekord vigadeta välja. Kaks pulka küll lendasid, aga muidu oli hea. Nojah, traavis koer kahjuks viimases tunnelis. Kokkuvõttes tulime 6st A1 koerast 3.daks :). Saime süüa ja väga vahva tug-o-war mänguasja, mis Sofile ei tundu meeldivat. Samas pole tal absoluutselt mingit mänguisu viimasel ajal, seega ei saa väga öelda, et see imelik oleks :D.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar